Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Тонга

Имот за продажба в Тонга

Кралство Тонга се намира между Фиджи и Ниуе, на изток от Австралия, точно под Самоа, в южната част на Тихия океан. Тонга е последната полинезийска монархия в Тихия океан. Тонга се състои от повече

от 150 острова и често се нарича „приятелски острови“, името, дадено от капитан Кук благодарение на приятелския прием.

Основният остров, Тонгатапу, е защитен от лагуни и варовикови скали. Тук е селската столица Нукуалофа.

Много е трудно да купите имот за продажба в Тонга.

За разлика от останалите страни от тихоокеанските острови, в Тонга няма общи точки. Тонга практикува донякъде феодална система за собственост върху земята. Цялата земя на Тонга принадлежи на краля и следователно кралят може да предостави на благородниците и вождовете един или повече имоти, които да станат тяхно наследство. Собствеността върху този имот е преминала само към мъжки членове на семейството или клана. Всеки мъж на възраст над 16 години има право на 8,25 акра земеделска земя и малък парцел за построяване на къщата си.

 

Чужденците могат да наемат земя за срок до 99 години, след одобрение от кабинета. Собствениците на имоти за продажба в Тонга могат да наемат само пет% от общата площ на собствеността си. Не е позволено да се продава земя.

Защо имотът за продажба във Вавау Тонга е толкова евтин?

В сравнение с други островни държави, като Фиджи, цените на Тонга са толкова под Фиджи, че човек трябва да подозира нещо. Точно защото има причини, поради които Тонга има много подозрителна цена на ниски цени.

Причината номер едно за по-ниската цена в Тонга е; не можете да „купите“ земя в Тонга, можете само да я наемете. Обикновено лизингът се възприема като не толкова скъп, колкото притежанието, следователно най-ниската цена на придобиване на земя.

Така че, ако искате да закупите имот за продажба в Тонга, по-добре е да се свържете с квалифициран консултант.

  •  
    Преместване в Тонга. Емигранти и живеят в Тонга.

        Мечтаете ли за рай, но не знаете коя дестинация да изберете? Уморени ли сте от обичайната рутина, която е все по-монотонна и повтаряща се? Признайте: можете ли да си представите на топло и слънчево място, в пълна релаксация, но не знаете как да реализирате мечтата си? Не се притеснявайте! ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

За 99 години под наем в село Тула, Вавау, Тонга Lot Oceanfront в Тонга за $ 5000 или B / O Поискана цена: 5 000 щатски долара (по договаряне - налич...
Cod. 21985

За продажба Островна земя, Тонга, Ha'pai, Lulunga, N/A

2,914,142.00BGN
За продажба
Островна земя

60000 m²
Частен остров за продажба в Кралство Тонга 75 години лизинг прехвърляеми, подновяван. Изграждане на частна вила ortouristic курорт.
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB